Ingrediente:
500 g carne de mielPreparare:
Carnea de mielse taie în buc??i mai mici, se spal?, se scurge de ap? ?i se op?re?te zece minute în ap? fierbinte. Ceapa?i prazulse cur???, se spal? ?i se taie în buc??i potrivit de mari.
Morcovul?i ?elinase cur??? de coaj?, se spal? ?i se dau pe r?z?toarea cu ochiuri mici. Se pune apa la fiert, se adaug? zarzavatul t?iat ?i se las? s? fiarb?.
Cînd sînt fierte pe jum?tate se pun buc??ile de carne ?i uleiul, se adun? spuma format? cu o strecur?toare se presar? sare, piper ?i se adaug? frunza de dafin.
Cînd carnea este aproape fiart? se adaug? ardeiul cur??at de semin?e, t?iat felii mai groase. Ro?iilese cur??? de pieli??, se taie în cuburi sau se dau pe râz?toare.
Se pun în oal?, se adaug? bor?ul, jum?tate din verdea?a tocat? ?i linteaînmuiat? cu o sear? înainte.
Se las? la fiert înc? 20 de minute, se opre?te focul ?i se adaug? restul de verdea?? tocat?.
Ciorba de linte cu miel
Pofta buna!
© 2009 Restaurante de Lux. Toate drepturile rezervate.