Ingrediente: Ingrediente pentru 4 portii (in functie de cata apa pui): 1. 300 gr linte 2. 100 gr ceapa verde 3. 2 morcovi mai degraba mari 4. 5-6 catei de...
Ingrediente: 1 ceapa mare 2 morcovi 1/4 ceasca de ulei de masline 2 cani de linte rosie 2 linguri de pasta de rosii 1 lingurita de boabe de coriandru 1...
Ingrediente: sucul de la 4 rosii proaspate 2 linguri de patrunjel tocat 2 linguri de coriandru proaspat tocat 2 linguri de frunze de telina tocate 1 / 2 ceasca...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Bunica mi-a cules niste fasole verde din gradina ei minunata si am vrut neaparat sa o gatesc (sa nu sfarseasca ascunsa in frigider in sertarul de legume pana nu mai e buna de nimik:)
Deoarece era putina, am hotarat sa folosesc si conserva de linte care
Ingrediente:
500 g carne de miel
doi morcovi
un sfert de ?elin?
un fir de praz
200 g linte neagr?
o ceap?
doi ardei capia ro?ii
4 ro?ii
400 ml bor?
sare, piper
o frunz? de dafin
o leg?tur? de tarhon
50 ml ulei
smîntîn?
m?l
mal
Astazi va arat cum se prepara cea mai simpla supa- crema de linte.
Multi ocolesc lintea de teama procesului de gatire:) crezand ca dureaza prea mult.
Unii , detesta gustul....altii forma finala a preparatului.
Putini stiu insa ca lintea,