Préfou

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
30 min

Préfou este o specialitate culinara din Vendée, Franta. Préfou se face cu paine garnisita cu usturoi proaspat tocat si unt. In general, se serveste cald, ca aperitiv. Si pentru mai multa aroma, am adaugat patrunjel proaspat: o minune!


Ingrediente

6

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min


Observații

Puteti face Préfou cu alte ingrediente. Simtiti-va liber sa il personalizati dupa gusturile dvs. adaugand branza, inlocuind patrunjelul cu busuioc, de exemplu.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

steve_s2022, 28/02/2025

Un rahat. este paine cu usturoi. banuiesc ca ai inventat termenul "prefou" de la "prefututa"

(0) (1) abuz



+