Préfou

Aperitiv
Foarte ușor
30 min

Préfou este o specialitate culinara din Vendée, Franta. Préfou se face cu paine garnisita cu usturoi proaspat tocat si unt. In general, se serveste cald, ca aperitiv. Si pentru mai multa aroma, am adaugat patrunjel proaspat: o minune!

Ingrediente

6

Materiale

  • Chopper

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Préfou - Preparare etapa 1Curatati si taiati cateii de usturoi.
    Intr-un chopper, amestecati untul moale, cu usturoiul si patrunjelul.
  • Préfou - Preparare etapa 2Taiati bagheta pe lungime si intindeti pe ambele parti amestecul anterior. Inchideti painea, infasurati-o in folie alimentara si dați-o la frigider pentru 30 de minute.
  • Préfou - Preparare etapa 3Taiati painea in felii mici (aproximativ 1 cm latime) si dati la cuptor timp de 10 - 15 minute la 200° C.
  • Préfou - Preparare etapa 4E gata! Se serveste fierbinte :-)

Punctează această reţetă

Observații

Puteti face Préfou cu alte ingrediente. Simtiti-va liber sa il personalizati dupa gusturile dvs. adaugand branza, inlocuind patrunjelul cu busuioc, de exemplu.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

steve_s2022

Un rahat. este paine cu usturoi. banuiesc ca ai inventat termenul "prefou" de la "prefututa"

abuz