Se scoate tot miezul din bagheta si se pune intr-un bol. Se adauga branza si mezelurile taiate cubulete si se amesteca bine . Se adauga patrunjelul , se amesteca apoi se umple bagheta .
Lasat in frigider de seara pana dimineata apoi taiatfelii si s-a taiat foarte bine. A fost un mic dejun delicios.
Se va inmuia bagheta rapid, cu toata umezeala din sunca si branza,tinuta toata noaptea la frigider nu va dati seama? Persoana care a postat reteta a mancat asa ceva, sau familia ei la micul dejun? O aiureala.
Comentarii (13):
EXCELENT APERITIVUL.CORNELIU P.ONESTI-BC.
La indemana tuturor, un aperitiv sanatos, gustos si salvator cand primesti vizite neavizate.
Multumesc de reteta,mergeti inainte chiar daca sunt unii care fac comentarii de prost gust,prost educati .
O porcarie care nu poate fi in regula decat teoretic.
Bun
Se va inmuia bagheta rapid, cu toata umezeala din sunca si branza,tinuta toata noaptea la frigider nu va dati seama? Persoana care a postat reteta a mancat asa ceva, sau familia ei la micul dejun? O aiureala.
16 puncte din 10
N-are nici un Dumnezeu, gusturile nu se completeaza, nimic care sa le "lege", sa le armonizeze...
Mergeau niste castraveti acrii taiati cubulete si un singur mezel
Multumesc pentru sfat