Red velvet cake

Desert
10 porții
Dificil
4 h 25 m

Red Velvet Cake / Tort Red Velvet sau cum vreti sa ii spunem, este unul dintre torturile americane emblematice. Este un desert special, nu numai pentru ca arata spectaculos, dar are si un gust greu de egalat. Este ideal de facut la ocazii speciale, datorita aspectului care atrage toate privirile. Noi il prezentam in 2 variante: * Romantic - cu flori frumoase de culoare roz si zmeura parfumata * Sangeros - de Halloween - cu coulis de zmeura ;-)


Ingrediente

10

Pentru cele 3 blaturi :

Lapte batut:

Pentru crema cu unt:

Pentru decor:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare4 ore
Gătire25 min


Observații

Laptele batut: Puteti utiliza lapte batut daca aveti. Am folosit lapte si zeama lamaie.

Impartiti aluatul în 3: Impartiti aluatul in 3. Am folosit doar o tava de copt de 15 cm si am copt blaturile unul cate unul. Puteti alege sa coaceti aluatul intr-o tava mai larga si sa decupati apoi blaturi de 15 cm diamentru.

Am racit blaturile in frigider peste noapte, dar le puteti lasa sa se raceasca si minim 3 ore.


Întrebări

Tort delicios

Chiar este!


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+