Inlocuiti feliile de paine prajita cu cartof dulce! Dupa coacere, tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati ingredientele preferate.
Avocado, branza feta, cateva felii de rosii si felii de masline ... !
Pentru cartoful dulce: Preincalziti cuptorul la 180° C. Curatati de coaja cartofii dulci si taiati-i in felii de aproximativ 1/2 cm. Puneti feliile pe o tava acoperita cu hartie de copt si ungeti-le cu ulei de masline. Gatiti 20 de minute.
Pregatiti garniturile: Taiati ridichiile, masline negre, masline verzi in rondele. Taiati rosiile cherry in sferturi. Spalati patrunjelul. Pregatiți jumatate de avocado si feta.
Pentru varianta cu avocado : Intr-un bol se amesteca jumatatea de avocado cu un varf de sare. Intindeți piureul de avocado peste 2 felii de cartof dulce.
Pentru varianta cu feta: Zdrobiti branza feta intr-un bol. Puneti branza feta zdrobita si unsa cu ulei peste celelalte 2 felii de cartof dulce.
Pentru varianta avocado: Peste piureul de avocado, asezati rondele de ridichi, măsline negre si presarati cu seminte de susan.
Pentru varianta cu feta: Peste branza feta, aranjati rondele de masline verzi, sferturi de rosii cherry si cateva frunze de patrunjel.
Aranjati pe un platou frumos sau o farfurie de servire! Gata!