Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
Pregateste o salata mixta si mai presus de toate colorata! Pentru acest fel, evidentiati portocaliul dovleacului placintar, galbenul cartofului, verdele salatei apoi rozul ridichilor. Toate acoperite cu cuburi de branza feta :-)
Ingrediente
1
Asezonare:
Pentru decor:
Rețete inrudite
-
Salată de linte, dovleac, varză rosie, sfeclă și pătrunjel (perfecta pentru toamnă/iarnă)
-
Salată de pepene verde, feta, avocado și castraveti: extra fresh!
-
Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
-
Salată vegetariană de orez: feta, porumb, morcovi, mazăre, roșii cherry și mentă
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Curatati de coaja dovleacul placintar si cartofii.
Taiati-i in cuburi mici.
Amestecati-i cu o lingura de ulei de masline, un praf de sare si chimion si gatiti-i 30 de minute la 180° C. - Între timp, aranjati o mana de salata pe o farfurie.
Spalati ridichile si taiati-le in felii.
Taiati feta in cuburi . - Imediat de cartofii si dovleacul s-au fiert, scurgeti si asezati-i peste salata.
Adaugați inelele de ridiche si bucatile de feta.
Se orneaza cu susan si seminte de floarea-soarelui, apoi se condimenteaza cu un strop de ulei de masline si otet balsamic.
Bucura-te de masa ta!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!