Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta

Antreuri
1 porții
Foarte ușor
40 min

Pregateste o salata mixta si mai presus de toate colorata! Pentru acest fel, evidentiati portocaliul dovleacului placintar, galbenul cartofului, verdele salatei apoi rozul ridichilor. Toate acoperite cu cuburi de branza feta :-)

Ingrediente

1

Asezonare:

Pentru decor:

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Curatati de coaja dovleacul placintar si cartofii.
    Taiati-i in cuburi mici.
    Amestecati-i cu o lingura de ulei de masline, un praf de sare si chimion si gatiti-i 30 de minute la 180° C.
  • Între timp, aranjati o mana de salata pe o farfurie.

    Spalati ridichile si taiati-le in felii.
    Taiati feta in cuburi .
  • Imediat de cartofii si dovleacul s-au fiert, scurgeti si asezati-i peste salata.

    Adaugați inelele de ridiche si bucatile de feta.

    Se orneaza cu susan si seminte de floarea-soarelui, apoi se condimenteaza cu un strop de ulei de masline si otet balsamic.

    Bucura-te de masa ta!
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: