Pipotele,inimile se pun la fiert pentru circa 20 minute.Se scot afara,si se lasa intr-o strecuratoare.Macinam la mixer ceapa,gogosari/ardei patrunjelu verde,dupa care le calim pentru citeva minute in cele doua linguri de ulei bine incins.
Adaugam pipotele/inimile ,si lasam citeva minute la foc tare,dupa care micsoram focul la mediu,si lasat totul sub capac circa 20 minute
Gata de servire. servit cu cartofi natur si bacon.
Cartofi se spala foarte bine,si se taie in feli mai groase. Lasam 15 minute in apa rece,dupa care se pun la fiert pentru circa 15 minute.
Cind sint gata,se adauga o lingura ulei,si se presara patrunjel,sare piper si bacon prajit/uscat.
Comentarii:
E buna si arata binisor
Arata ffffffffbineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Foarte bun astazi o sa gatesc si eu
Ffff bun am incercat si eu reteta si a fost delicios
Minunat
Suuuuuper buuuuna
Este buna super
Deliciu
Excelent