Se curata morcovii, ceapa si cartofii. Ceapa se taie marunt, morcovii cubulete si cartofii felii groase. Sunca afumata se taie cubulete sau felii.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se pun ceapa si morcovii. Se lasa sa se caleasca un pic, apoi se adauga sunca si se amesteca pana ce sunca se rumeneste.
Se adauga 2 foi de dafin, delicatul, cimbrul, sarea si piperul. Dupa 4-5 minute se adauga cartofii si apa (cat sa acopere complet cartofii).
Dupa ce cartofii s-au fiert se dauga 2 linguri de pasta de rosii, amestecata in prealabil cu putina apa. Se adauga patrunjelul tocat marunt si se mai lasa la fiert timp de 5 minute.
Comentarii (13):
Foarte buna
Foarte buna....eu o modific putin reteta si pun in loc de pasta de rosii boia dulce si in loc de delikat pun ardei rosu.
Bun,bun...
Excelent!!!!!!!!
Buna...buna
Foarte buna
Sa ofac si sa o gust dupa pot sa comentez
[[[[[[[[
Bun un
Foarte buna!!!!