Mancare de cartofi cu afumatura
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Legumele se toaca marunt si carnea se taie bucatele. Cartofii se taie felii potrivite si se tin in apa.
- Se caleste ceapa si usturoiul in ulei, se adauga apoi morcovul si ardeiul gras. Punem si afumatura si adaugam apa.
- Condimentam, adaugam piper si foi de dafin. Punem cartofii si lasam sa fiarba. Spre sfarsit adaugam bulionul desfacut si patrunjel proaspat.
- Servim cu muraturi. Pentru a-i da o culoare deosebita oricarui fel de mancare dati morcovul prin razatoarea mica si apoi caliti-l in putin ulei.
- Adaugati si ardei gras rosu si la final boia.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Delia
Lipsesc cantati si timp pe fiecare pas, dar te poti orienta singur - delicioasa.
am gătit această rețetă
anonymous
A fost prea putina:)) nu ne.a ajuns cate 2 portii de fiecare :))
am gătit această rețetă
anonymous
A iesit f buna
am gătit această rețetă
anonymous
Exccelent cea mai gustoasa mincare!!!
am gătit această rețetă
Veronica
Délicieux !!!!Aa. A refaire
anonymous
Cand le vad mi se f pofta
anonymous
Ok
anonymous
Super
S
Silvia1974
Dupa cum arata... te lingi pe degete !
anonymous
Ce bine arata !
Punctează această reţetă