Mancare de cartofi cu porumb si carnati
Ingrediente
5
Preparare
Preparare50 min
Gătire35 min
- Taiem carnaciorii in felii si-I punem la fiert in putina apa sa dea doua trei clocote, scurgem apa, punem alta si mai lasam dinnou sa de-a doua trei clocote, dupa care ii golim intr-o sita la scurs.
- Curatam cartofii si ii taiem in cuburi. Zarzavatul curatat si spalat, il dam pe razatoare. Ceapa o tocam marunt.
- Incingem intr-o oala uleiul, adaugam ceapa si zarzavaturile, apoi cartofii, calim totul 2-3 minute. Deschidem conserva de porumb, trecem boabele, sub un jet de apa, le scurgem si le adaugam peste legume.
- Tot acum punem carnatii, chimenul,tarhonul, sare, piper si acoperim cu apa doar cat sa le acopere. Lasam sa fiarba 30, adaugam mararul si patrunjelul tocat si oprim focul.
- Merge de minune impreuna cu muraturi.A servit cu gogosari cu struguri.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!