Carnea se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se toarna cate o cescuta de apa fierbinte din cand in cand, pana cand carnea este facuta.
Se scoate pe o farfurie iar in tigaie se pune ceapa taiata marunt morcovul ras si ardeiul tocat. Se pune si bulionul, condimentele si se mai lasa pe foc 10 minute.Cartofi se curata si se taie mai mari.
Intr-o tava se aranjeaza carnea, cartofii si prajeala. Se mai pune apa (fierbinte), se potriveste de sare si restul condimentelor si se da la cuptor la foc potrivit pentru 1 ora.Se serveste cu muraturi, ardei iute, ceapa dupa pofte!
Vă rog să îmi spuneți unde am greșit.? Am făcut tot ce trebuia, am lăsat-o 1 oră la cuptor doar că nu mi s-au făcut cartofii. Oare unde am greșit? Sau cartofii trebuiau fierti înainte să îi bag la cuptor. Întreb și eu.
Comentarii (73):
O pot face la oala de lut?
Vă rog să îmi spuneți unde am greșit.? Am făcut tot ce trebuia, am lăsat-o 1 oră la cuptor doar că nu mi s-au făcut cartofii. Oare unde am greșit? Sau cartofii trebuiau fierti înainte să îi bag la cuptor. Întreb și eu.
Foarte buna aceasta reteta
Good!!!
Completata cu 100 ml vin alb demisec si ornata cu cateva frunze proaspete de patrunjel ii da o savoare deosebita
Bravo ! Am facut-o si eu astazi, si este excelenta :)
Arata foarte bine.
Delicios , incerc si eu
Bravo foarte buna am facut si eu
Este o reteta foarte una! Orecomand tuturor.