Se spala pipotele si inimile foarte bine si se pun la fiert cu sare.Se taie legumele marunt si se calesc in tigaie cu putin ulei timp de 10 minute.
Cand carnea este putin fiarta se pun cartofii si legumele calite,sare, piper(boia) si se acopera cu apa putin incalzita cat sa fie deasupra cartofilor. Se lasa inca 20 -25 de minute.
Se pun apoi 3 linguri de bulion amestecate cu 1lg de faina rasa si se amesteca din cand in cand sa nu se lipeasca, se mai lasa inca 5-10 min. La sfarsit se pune patrunjelul si mararul.
Comentarii (16):
Multumesc
O spune un sot,la inceput de drum.D:D
Foarte bun
Delicioasa!!
E foarte bun
Ok
F.buna
Banulesc ca este deliciosa
Foarte buna mancarica.si repejor de gatit.multumesc frumos:)
Acuma ma gandeam cum sa o fac altfel mersi mult:)