Mancare de pipote si inimi
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se spala pipotele si inimile foarte bine si se pun la fiert cu sare.Se taie legumele marunt si se calesc in tigaie cu putin ulei timp de 10 minute.
- Cand carnea este putin fiarta se pun cartofii si legumele calite,sare, piper(boia) si se acopera cu apa putin incalzita cat sa fie deasupra cartofilor. Se lasa inca 20 -25 de minute.
- Se pun apoi 3 linguri de bulion amestecate cu 1lg de faina rasa si se amesteca din cand in cand sa nu se lipeasca, se mai lasa inca 5-10 min.
La sfarsit se pune patrunjelul si mararul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
angello
Multumesc
am gătit această rețetă
anonymous
O spune un sot,la inceput de drum.D:D
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioasa!!
anonymous
E foarte bun
anonymous
Ok
anonymous
F.buna
anonymous
Banulesc ca este deliciosa
anonymous
Foarte buna mancarica.si repejor de gatit.multumesc frumos:)
anonymous
Acuma ma gandeam cum sa o fac altfel mersi mult:)