Pâine arici umplută în stil tartiflette

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
35 min

Pâinea arici umplută în stil Tartiflette este aliatul perfect pentru serile de relaxare, cu prietenii toamna și iarna! Imaginați-vă o pâine de casă crocantă acoperită cu bucăți de brânză Reblochon topită, bacon crocant și ceapă ușor caramelizată... Odată scoasă din cuptor, această pâine este un adevărat deliciu: trebuie doar să trageți de bucățile de pâine pentru a descoperi un miez cald și cremos. Este modul perfect de a mulțumi pe toată lumea fără a exagera :-)


Ingrediente

6

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min

Observații

Cum ar trebui să păstrez această pâine umplută?
O puteți păstra într-un recipient etanș la frigider timp de 3 zile.

Pâinea umplută poate fi congelată?
Da, o puteți congela fără nicio problemă.

Cum se reîncălzește pâinea umplută?
Reîncălziți-o în cuptor timp de aproximativ zece minute la 180°C.

Ce pot folosi în loc de Reblochon?
Îl puteți înlocui cu brânză raclette. Perfect pentru a refolosi resturile de la petrecerea raclette din seara precedentă!


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cris_nedelcovici, 24/10/2024

E apetisanta,desi explicatiile sunt cam ambigue....unge painea cu crema..aauga baconul fiert (desi il prajisem mai devereme....oricum, o voi incerca
.

(0) (0) abuz



+