Pâinea arici umplută în stil Tartiflette este aliatul perfect pentru serile de relaxare, cu prietenii toamna și iarna! Imaginați-vă o pâine de casă crocantă acoperită cu bucăți de brânză Reblochon topită, bacon crocant și ceapă ușor caramelizată... Odată scoasă din cuptor, această pâine este un adevărat deliciu: trebuie doar să trageți de bucățile de pâine pentru a descoperi un miez cald și cremos. Este modul perfect de a mulțumi pe toată lumea fără a exagera :-)
Cum ar trebui să păstrez această pâine umplută? O puteți păstra într-un recipient etanș la frigider timp de 3 zile.
Pâinea umplută poate fi congelată? Da, o puteți congela fără nicio problemă.
Cum se reîncălzește pâinea umplută? Reîncălziți-o în cuptor timp de aproximativ zece minute la 180°C.
Ce pot folosi în loc de Reblochon? Îl puteți înlocui cu brânză raclette. Perfect pentru a refolosi resturile de la petrecerea raclette din seara precedentă!
Comentarii:
E apetisanta,desi explicatiile sunt cam ambigue....unge painea cu crema..aauga baconul fiert (desi il prajisem mai devereme....oricum, o voi incerca
.