Paine umpluta cu cascaval si crenvusti vegetali /

Aperitiv
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Pus toate ingredientele in MP, ia sa ocupat de framantat.Framantat putin sa-i scot aerul.Intins- cam de 1 1/2 cm si taiat-o ca pe pizza, in 16 bucati.
  • Umplutura: 200 gr cascaval cheddar, 250 crenvusti vegetali. umplut si anfasurat ca pe cornuri.Uns cu un galbenus, amestecat cu 2 linguri lapte.
  • Lasat la dospit 35-40 min, dupa care presarat susan pe deasupra introdus in cuptorul incins la 200ºC timp de 40-45 min.

Punctează această reţetă

DDaniela B

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Rusine!

abuz

anonymous

In limba in care se foloseste pentru descrierea retetei
( prob.spaniola), preparatul se numeste ca in limba romana
" cahh"???

abuz