Petitchef

Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza

Felul principal
4 porții
40 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se aseaza bucatile de muschi si pulpele superioare de pui in Vasul Roman, se sareaza si se adauga 200 ml de apa.Se introduce Vasul Roman la cuptor timp de 2 ore:In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor.Se da branza pe razatoare.Se adauga sosul de rosii.Legumele mexicane se aseaza intr-un vas mare.
  • Se amesteca cu branza si sosul de rosii pana se omogenizeaza.Se pregateste un sos din vin rosu (300 ml), ulei de masline (50 ml) si condimente naturale.
    Se scoate Vasul Roman de la cuptor, se toarna peste carne sosul din vin rosu, ulei de masline si condimente naturale.
  • Deasupra se aseaza amestecul din legumele mexicane, branza si sos de rosii.Se introduce Vasul Roman la cuptor 45 de minute.
    Apoi se ia capacul si se mai introduce inca 15 minute pentru a se rumeni compozitia.


Poze

Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza - poza 2
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza - poza 3
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza - poza 4
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza - poza 5
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza - poza 6
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza - poza 7
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza - poza 8
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza - poza 9
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza - poza 10
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza - poza 11
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza - poza 12
Muschi de porc afumat si pulpe superioare de pui cu legume mexicane si branza - poza 13

Întrebări:




Comentarii:

31/12/2012

Varza/////////////

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Copane de pui mexicane cu o marinadă delicioasă
Copane de pui mexicane cu o marinadă delicioasă
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
2 porții
59 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează