Muschi de porc in sos de rosii, picant

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Intai m-a ocupat de muschiulet. L-a taiat felii, l-a condimentat cu sare si piper si l-a prajit bine pe ambele parti. L-a acoperit cu folie de aluminiu si l-a lasat in sala de asteptare.
  • A incins uleiul.A adaugat ceapa tocata marunt, a lasat sa se caleasca 2 minute dupa care am adaugat usturoiul feliat si stafidele si a mai calit 2 minute. A pus vinul si a lasat sa fiarba pana s-a evaporat.
  • A pus frumusel continutul din cutia Cirio, zaharul, condimentele uscate si un capac ci deasupra.
  • A dat focul la mic si mi-a facut o cafea :
    Dupa aprox 30-35 minute am adaugat in sos doua linguri de smantana , bucatile de muschi, sare si piper si am mai lasat doua clocote .
  • A oprit focul si am adaugat busuiocul proaspat , a pus tot uscat ca nu aveam proaspat si iubesc busuiocul la fel cum iubesc foaia de dafin, asa ca nu puteam renunta la partea asta din program.
gaby_dGaby_d

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Picant de la ce?

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Marfa asa

abuz