Intai m-a ocupat de muschiulet. L-a taiat felii, l-a condimentat cu sare si piper si l-a prajit bine pe ambele parti. L-a acoperit cu folie de aluminiu si l-a lasat in sala de asteptare.
A incins uleiul.A adaugat ceapa tocata marunt, a lasat sa se caleasca 2 minute dupa care am adaugat usturoiul feliat si stafidele si a mai calit 2 minute. A pus vinul si a lasat sa fiarba pana s-a evaporat.
A pus frumusel continutul din cutia Cirio, zaharul, condimentele uscate si un capac ci deasupra.
A dat focul la mic si mi-a facut o cafea : Dupa aprox 30-35 minute am adaugat in sos doua linguri de smantana , bucatile de muschi, sare si piper si am mai lasat doua clocote .
A oprit focul si am adaugat busuiocul proaspat , a pus tot uscat ca nu aveam proaspat si iubesc busuiocul la fel cum iubesc foaia de dafin, asa ca nu puteam renunta la partea asta din program.
Comentarii:
Picant de la ce?
Super
Marfa asa