Muschi de porc in sos de rosii, picant
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Intai m-a ocupat de muschiulet. L-a taiat felii, l-a condimentat cu sare si piper si l-a prajit bine pe ambele parti. L-a acoperit cu folie de aluminiu si l-a lasat in sala de asteptare.
- A incins uleiul.A adaugat ceapa tocata marunt, a lasat sa se caleasca 2 minute dupa care am adaugat usturoiul feliat si stafidele si a mai calit 2 minute. A pus vinul si a lasat sa fiarba pana s-a evaporat.
- A pus frumusel continutul din cutia Cirio, zaharul, condimentele uscate si un capac ci deasupra.
- A dat focul la mic si mi-a facut o cafea :
Dupa aprox 30-35 minute am adaugat in sos doua linguri de smantana , bucatile de muschi, sare si piper si am mai lasat doua clocote . - A oprit focul si am adaugat busuiocul proaspat , a pus tot uscat ca nu aveam proaspat si iubesc busuiocul la fel cum iubesc foaia de dafin, asa ca nu puteam renunta la partea asta din program.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Picant de la ce?
anonymous
Super
anonymous
Marfa asa