Muschi de porc parfumat

Altele
Ușor
2 h 20 m

Muschiulet de porc si ierburi aromate

Ingrediente

3

Preparare

Preparare1 oră
Gătire1 h 20 m
  • Curatam muschiul de pielita, il spalam foarte bine si il punem la scurs intr-o sita. Transam carnea pe jumatate (in lungime) si o batem ca pe snitele.
  • Curatam usturoiul si il zdrobim. Spalam bine mararul, busuiocul si il taiem foarte marunt.
  • Intr-un bol adaugam zeama de lamaie, uleiul de masline, verdeata (nu toata, mai pastram un sfert din compozitie), usturoiul, sare, piper si amestecam.
  • Intindem pasta astfel obtinuta pe muschi, il rulam si il prindem in scobitori. Punem rulada la rece timp de 45 min.
  • Incingem cuptorul iar intr-o tava unsa cu putin ulei adaugam muschiul. Stropim cu putin ulei si punem verdeata ramasa peste. Completam cu putina apa si lasam la cuptor circa 1h si 20 min.

Punctează această reţetă

LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Delicioasa reteta :-)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super! imi place la nebunie. toata familia a adorat aceasta reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Arată bine, are aspect pe un platou dar parca ii lipseste ceva la gust. Data viitoare o sa pun mai multe condimente

abuz

anonymous

Arata bine,si o sa incercam.

abuz

anonymous

Este ffff bun!

abuz

anonymous

Arata foarte bine

abuz

anonymous

Foarte buna!

abuz

anonymous

Imi place f.mult!!!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Foarte bun!

abuz
  • pagina 1 / 2