Muschi de porc impanat

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Garnitura:

Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Muschi de porc impanat - Preparare etapa 1Se cresteaza muschiul pe diagonala in ambele sensuri si in fiecare crestatura se pune cate o feliuta de usturoi.
  • Muschi de porc impanat - Preparare etapa 2Se condimenteaza cu sare si piper, se presara salvie uscata si se stropeste cu ulei. Se pune in tava si se da la cuptor. Dupa 20 de minute se unge cu sos de rosii si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste frumos.
  • Cartofii se curata, se spala si se taie felii.
  • Se aseaza in tava si se toarna peste ei amestecul de ulei de masline, mustar, pasta de ardei iute si condimente.
  • Se amesteca bine cu mainile si se pun la cuptor pana se rumenesc.

Punctează această reţetă

AAla_oancea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Foarte bun!!! delicios!

abuz

anonymous

Super

abuz