Petitchef

Muschi de porc impanat

Felul principal
2 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Garnitura:

Preparare

  • Etapa 1 - Muschi de porc impanat
    Se cresteaza muschiul pe diagonala in ambele sensuri si in fiecare crestatura se pune cate o feliuta de usturoi.
  • Etapa 2 - Muschi de porc impanat
    Se condimenteaza cu sare si piper, se presara salvie uscata si se stropeste cu ulei. Se pune in tava si se da la cuptor. Dupa 20 de minute se unge cu sos de rosii si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste frumos.
  • Cartofii se curata, se spala si se taie felii.
  • Se aseaza in tava si se toarna peste ei amestecul de ulei de masline, mustar, pasta de ardei iute si condimente.
  • Se amesteca bine cu mainile si se pun la cuptor pana se rumenesc.


Poze

Muschi de porc impanat
Muschi de porc impanat - poza 2
Muschi de porc impanat - poza 3
Muschi de porc impanat - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

30/12/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
25/12/2012

Foarte bun!!! delicios!

(0) (0) Abuz
24/12/2011

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Brioșe cu roșii si miez moale de mozzarella
Brioșe cu roșii si miez moale de mozzarella
8 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează