Muschi de porc cu cartofi la cuptor
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire1 oră
- Intr-o tava mica unsa cu putin ulei am asezat muschiul.Am curatat si spalat cartofii.Muschiul l-am crestat iar in acel loc am pus felii de usturoi (din partea alba).Partea verde a usturoiului am lasat-o pur si simplu in tava.Cartofii i-am asezat pe langa carne si am mai adaugat putina apa (cam o jumatate de cana),delikat si ierburile de provence.Am lasat la cuptor pentru 1 ore la 155 grade.Surpriza a fost ca bucata de carne sa se gateasca inaintea cartofilor (chiar daca au fost ei mici) asa ca am scos carnea iar cartofii i-am lasat in tava cu apa si sucul lasat de carne si am mai acoperit tava cu folie de aluminiu pana au fost gata.Am ornat cu patrunjel si putin sos tartar.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Multumesc, pare buna, simpla si relativ rapida. Am sa o fac chiar acum
anonymous
Îț/.,
anonymous
Pofta buna
anonymous
A iesit fosrte bun.... va recomand din suflet!
Punctează această reţetă