Muschi de porc cu cartofi la cuptor

Felul principal
Ușor
1 h 10 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră
  • Intr-o tava mica unsa cu putin ulei am asezat muschiul.Am curatat si spalat cartofii.Muschiul l-am crestat iar in acel loc am pus felii de usturoi (din partea alba).Partea verde a usturoiului am lasat-o pur si simplu in tava.Cartofii i-am asezat pe langa carne si am mai adaugat putina apa (cam o jumatate de cana),delikat si ierburile de provence.Am lasat la cuptor pentru 1 ore la 155 grade.Surpriza a fost ca bucata de carne sa se gateasca inaintea cartofilor (chiar daca au fost ei mici) asa ca am scos carnea iar cartofii i-am lasat in tava cu apa si sucul lasat de carne si am mai acoperit tava cu folie de aluminiu pana au fost gata.Am ornat cu patrunjel si putin sos tartar.

Punctează această reţetă

gabrielaolteanuGabrielaolteanu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Multumesc, pare buna, simpla si relativ rapida. Am sa o fac chiar acum

abuz

anonymous

Îț/.,

abuz

anonymous

Pofta buna

abuz

anonymous

A iesit fosrte bun.... va recomand din suflet!

abuz