V? propun o re?et? intere-sant? pentru cin?.
Compozi?ie: 4-5 copane de pui, sau 2-3 copane cu pulp?, 50 ml bulion de ro?ii, 50 ml vin alb sec, o lingur? mu?tar cu hrean, 1 lingur? ulei de masline, 1 lingur? o?et de 9', 4-5 c??ei de usturoi tocat, 1 linguri?? cimbru m?cinat, piper, sare.
Marinata: pune?i toate condimentele într-un vas, amesteca?i bine, apoi introduce?i copanele de pui, avînd grij? s? fie bine acoperite cu amestecul. Pune?i la frigider pentru minim 12 ore. (24 ore ar fi optim).
Lua?i o crati?? de 1 litru, turna?i 750 ml ap?, apoi pune?i deasupra un capac mai mare cu susul în jos. Unge?i capacul pe interior cu ulei sau unt, a?eza?i copanele si pune?i la cuptorul preînc?lzit. Dup? 30-35 minute, întoarce?i copanele pe partea cealalt?, ?i mai l?sa?i la cuptor 15-20 minute.
Scoate-?i din cuptor, acoperi?i totul cu un alt capac ?i l?sa?i s? stea 15 minute.
Servi?i cald, cu o garnitur? de cartofi natur ?i al?turat un pahar cu vin demisec.