Intr-o cratita larga se pune apa de jumatate apoi se pune capacul intors unde se vor aseza pulpele. Pulpele se taie in doua si se sareaza si se pipereaza pe amblele parti.
Capacul se unge cu un pic de unt apoi se aseaza pulpele. Se pune o lingura de ulei apoi se presara peste pulpe praf de usturoi si nucsoara.
Se baga la cuptor la 180 grade timp de 45 -50 minute. Se poate proba cu o furculita. Daca intra bine in carne este bine facuta.
Se poate servi cu o garnitura de pireu de cartofi cu morcovi. Aceasta reteta o am de la verisoara mea Alina careia ii multumesc mult pentru ca am ramas surprinsa cat de buna a iesit.
Noi gatim adeesea pe capac pe oala cu apa si la cupyor! Mai afauham ciuperci yaiatee mari, usturoi ob;igatoriu si rezulta o pilpa de pui care ti se yopeste in gura! Sotia mea stia aceasta reteta de zeci de ani, nu-i nimic, bravo Petitchef!
Comentarii:
Noi gatim adeesea pe capac pe oala cu apa si la cupyor! Mai afauham ciuperci yaiatee mari, usturoi ob;igatoriu si rezulta o pilpa de pui care ti se yopeste in gura! Sotia mea stia aceasta reteta de zeci de ani, nu-i nimic, bravo Petitchef!
Eu pregatesc pulpele de pui la capac de peste 30 de ani, fara nicio lingura de grasime adaugata. Cele mai fragede , suculente si cu pielita crocanta!
Super
Super super bun, fraged...... merita incercat