Petitchef

Friptura de pulpe de rata - Cuisses de Canard Confites

Felul principal
3 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Se asezoneaza bine rata cu sare, piper, cimbru tocat si foile de dafin maruntite. Se da la frigider pt minim 5 ore sau peste noapte.
  • Se scot pulpele de la frigider, se preincalzeste cuptorul la 140 grade. Intr-un vas inalt se topeste untura.Se scufunda pulpele in untura , se pun boabele de piper si se acopera cu hartie de tapetat si un capac.
  • Se da la cuptor pt 1-2 h sau pana cand carnea se desface dupa os. Odata cu carnea bagam la copt in cuptor si 5-6 cartofi. Cand pulpele s-au fragezit se scot pe o tava cu pielea in jos si se pun inapoi la cuptor 180 grade pt inca 10 minute pana se rumenesc . Curatam de coaja cartofii.
  • Ii taiem rondele groase de 1 cm. Intr-o cratita punem ulei de 2 degete la incins, apoi punem rondele de cartofi si le prajim pana ce devin aurii. Asezonam si servim cu multa salata.


Poze

Friptura de pulpe de rata - Cuisses de Canard Confites
Friptura de pulpe de rata - Cuisses de Canard Confites - poza 2
Friptura de pulpe de rata - Cuisses de Canard Confites - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

28/04/2015

Arata grozav!!! sper ca si gustul e pe masura ... imaginilor!!!

(0) (0) Abuz
03/02/2014

IMI PLACE

(0) (0) Abuz
19/10/2013

Gustos

(0) (0) Abuz
09/10/2013

Comentceva lipseste . . .

(0) (0) Abuz
09/01/2013

Prea multa untura

(0) (0) Abuz
15/12/2012

SUNA BINE O INCERC

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează