Pulpe de pui in marinada facute pe grill

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Copane de pui cu marinadă japoneză
-
Copane de pui mexicane cu o marinadă delicioasă
-
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
-
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Luam pielea de pe pulpe. Intr-un bol mai mare amestecam vinul, uleiul si celelalte condimente. Trecem pulpele pe ambele parti prin aceasta marinada , apoi le lasam in ea, la rece pentru macar o ora.
- Cu cat le lasam mai mult in marinada , cu atat vor avea un gust mai bun.Ideal ar fi sa le lasati de seara pina dimineata.
- Punem grillul in functiune si cand acesta s-a incalzit punem pulpele pe el sa se friga, 30 de minute pe o parte, le intoarcem si lasam alte 20 minute pe partea cealalta.
- Dar asta depinde de grillul fiecareia. A servit pulpele cu o salata de varza proaspata amestecata cu felii de rosii si marar verde tocat si asezonata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: