Sangria alba (cu vin alb)

Băutură
Foarte ușor
2 h 10 m

Sangria (cu vin rosu) o cunoastem cu totii, dar ati gustat vreodata sangria cu vin alb? La fel de proaspata si usor de facut, aceasta sangria este plina cu fructe proaspete si va mirosi vara! Mai mult, cuburile noastre de gheata compuse din capsuni si frunze de menta vor garanta succesul.

Ingrediente

6

Pentru cuburile de gheata:

Materiale

  • forma de cuburi de gheata

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare2 ore
  • Sangria alba (cu vin alb) - Preparare etapa 1Taiați cateva capsune mici in jumatati. Luati frunze mici de menta. Taiati portocala si lamaia verde in felii. Taiați capsunele si caisele in 4. Puneti limonada in frigider.
  • Sangria alba (cu vin alb) - Preparare etapa 2Intr-o forma de cuburi de gheata, puneti capsunele mici taiate in jumatate si frunzele mici de menta. Acoperiti cu apa si puneti iîn congelator pentru cel puțin 2 ore, pentru a se forma cuburi de gheata.
  • Sangria alba (cu vin alb) - Preparare etapa 3Intr-un castron mare de salata, amestecati vinul alb sec cu zaharul brun. Adaugati feliile de lamaie si portocala, bucatile de capsune si caise. Se amesteca si se pune la rece o ora.
  • Sangria alba (cu vin alb) - Preparare etapa 4Se adauga limonada si se amesteca.
  • Sangria alba (cu vin alb) - Preparare etapa 5Serviti cu cuburi de gheata si cateva frunze proaspete de menta! Ciocniti!

Punctează această reţetă

Observații

Puteti pune si alte fructe rosii in cuburile de gheata.
Puteti inlocui caisele cu nectarine, piersici sau prune.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lixandra

Excelenta

abuz

crunti

Bravo!

abuz