Mousse de caise super ușor de făcut, fără gătit și cu puține ingrediente!
Descoperiți rețeta noastră de mousse de caise super ușor de făcut, fără gătit și cu doar câteva ingrediente! Ne gândim adesea să asociem caisele în tarte, în clafoutis sau în crumble, dar vă garantăm că nu vă veți putea lipsi de dulceața și onctuozitatea acestui mousse. Urmați toți pașii pentru a face această rețetă datorită explicațiilor noastre detaliate de mai jos ↓
Ingrediente
Materiale
- 1 cuțit
- 1 chopper
- 4 pahare
- folie alimentară
Rețete inrudite
Preparare
Spălați și tăiați caisele în bucăți.
Puneți caisele într-un chopper. Amestecați totul grosier.
Adăugați albușul, zahărul și zeama de lămâie. Amestecați din nou, de data aceasta timp de 8 minute.
Amestecul ar trebui să fie destul de gros.
Se toarnă mousse-ul în verrine, pahare sau boluri. Se dă la frigider pentru cel puțin 3 ore.
Acum, este gata!
Observații
Pot schimba cantitatea de zahăr?
Poți ajusta cantitatea de zahăr în funcție de dulceața fructului tău. Nu ezitați să gustați din amestec și adăugați zahăr dacă este necesar.
Caise: Le puteți adăuga crude sau le puteți prăji într-o tavă sau la cuptor în prealabil, le puteți răci și le puteți folosi conform instrucțiunilor.
Cum se păstrează aceste mousse de caise?
Îl puteți păstra până la 3 zile la frigider, bine învelit în folie alimentară.