Mousse de avocado cu mango
Ingrediente
2
Preparare
- Kiwi se curata se coaja si de partea din interior cu seminte - am vrut sa-mi iasa mousse-ul verzuliu, fara puncte negre :D si din acest motiv am folosit numai partea verde de la kiwi.
- Avocado se taie in patru, i se scoate samburele si se curata de coaja. Se pune in food-processor impreuna cu bucatile de kiwi, sucul de lamaie si siropul de artar, respectiv mierea si se mixeaza pana ce totul devine o crema.
- Se trece crema intr-un castron, se adauga bucatile de mango si se amesteca usor. Se da cel putin jumatate de ora la rece, dupa care se serveste
Optional, pentru a da cremei o aroma "tropicala" se poate adauga putin lichior de cocos sau 1 lingura de lapte praf de cocos dizovata intr-o lingurita fierbinte de apa. - Si acelasi mousse - in varianta aceasta am folosit 1/2 de kiwi cu tot cu partea cu seminte - la pahar, intre un strat de mere taiate cubulete si date prin cacao cu scortisoara si un strat de frisca din tofu, cu un topping de afine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!