Se amesteca iaurtul cu zaharul, coaja si sucul de limette .Gelatina hidratata se dizolva in 2 linguri de apa,pe foc mic si se adauga cremei de iaurt, astfel:- se ia din iaurtul rece cate o lingura si se adauga gelatinei calde,apoi totul se pune peste iaurt.Se pune in frigider pentru cca 30 de minute si se inglobeaza frisca batuta si biscuitii rupti in bucatele.
Atentie, nu puneti si firmiturile.Amestecati usor si puneti crema peste al doilea blat, insiropat si el cu suc de portocale.Folositi-va de un inel de tort.Se pune in frigider pentru 2-3 ore, pana ce crema se intareste bine.
Ciocolata impreuna cu jumatate din cantitatea de frisca lichida se pun pe foc mic, amestecand pana la topirea ciocolatei. Se da la o parte si cat inca mai este calda, se pune foaia de gelatina, hidratata in prealabil 10 minute in apa rece.
Se amesteca iaurtul cu zaharul, coaja si sucul de limette . Gelatina hidratata se dizolva in 2 linguri de apa, pe foc mic si se adauga cremei de iaurt, astfel: se ia din iaurtul rece cate o lingura si se adauga gelatinei calde, apoi totul se pune peste iaurt. Se pune in frigider pentru cca 30 de minute si se inglobeaza frisca batuta si biscuitii rupti in bucatele.Atentie, nu puneti si firmiturile.
Amestecati usor si puneti crema peste al doilea blat, insiropat si el cu suc de portocale. Folositi-va de un inel de tort.Se pune in frigider pentru 2-3 ore, pana ce crema se intareste bine.
Se incalzeste sucul de portocale, se adauga zaharul si gelatina hidratata in prealabil.