Frecati untul moale cu zahărul muscovado. Cand amestecul devine cremos, adaugati oul, sarea, extractul de vanilie si amestecati bine.
Acum incorporati faina si praful de copt pana obtineti un amestec omogen.
Infasurati aluatul in folie de plastic si lasati-l sa se odihneasca la frigider timp de 15 minute.
Dupa cele 15 minute, luati aluatul si intindeti-l in interiorul unui inel de patiserie asezat pe o tava de copt acoperita cu hartie de copt (inelul este optional, este folosit pentru a da o forma rotunda).
Acum distribuiti toppingurile pe aluat in asa fel incat sa formati triunghiuri. Puteți folosi topping-urile la alegere. Noi am folosit mini marshmallows, alune, migdale, m & m's, pepite de ciocolata si oreo tocat.
Coaceti timp de 15 minute la 180° C. Apoi scoateti inelul de patiserie si continuati sa gatiti inca 5 minute. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca complet.
Comentarii:
Gusta a cacat