Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten

Gustări
Foarte ușor
22 min

Daca ati facut lapte de casa din migdale, cu siguranta v-a ramas amestecul de migdale zdrobite cunoscute si sub numele de „Okara”. Ar fi pacat sa il aruncati, asa ca, pregatiti-va sa facem fursecuri :-) O versiune fara gluten si vegana!

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire12 min
  • Fursecuri cu Okara - Reteta vegana si fara gluten - Preparare etapa 1Dupa filtrarea laptelui de migdale, raman migdale macinate (okara). Stoarceti bine excesul de lapte si puneti okara intr-un bol de salata.
  • Fursecuri cu Okara - Reteta vegana si fara gluten - Preparare etapa 2Se adauga faina, zaharul, praful de copt, sarea si se amesteca.

    Adaugati uleiul si laptele si amestecati din nou.

    Adaugati pepitele de ciocolata si amestecati cu mainile.
  • Fursecuri cu Okara - Reteta vegana si fara gluten - Preparare etapa 3Cu ajutorul unei linguri, formati bile uniforme si așezati-le pe o tava copt acoperita cu hartie de copt.
    Aplatizati bilele astfel incat sa formeze fursecurile (nu se vor intinde mai mult in timpul coacerii).
  • Fursecuri cu Okara - Reteta vegana si fara gluten - Preparare etapa 4Coaceti 12 minute la 180°C.
  • Fursecuri cu Okara - Reteta vegana si fara gluten - Preparare etapa 5Lasati sa se raceasca si serviti!
    Bon appétit :-)

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: