Biscuiti de post home made

Altele
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Se amesteca intr-un castron toate ingredientele solide si apoi se omogenizeaza cu cele lichide. Se framanta pana se obtine un aluat elastec.
  • Se intinde pe o suprafata pudrata cu faina si se decupeaza cu forma dorita biscuitii.
  • Se pot consuma imediat ce se racesc, dar este de preferat a doua zi cand se inmoaie.
  • Sunt perfecti langa un pahar de lapte sau alaturi de o ceasca de cafea sau ceai.

Punctează această reţetă

SSlowfoodcuisine

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Arata aproape perfect

abuz

anonymous

Reteta e super, dar voi comenta dupa ce voi face biscuitii

abuz

anonymous

Daca nu pun praf de copt, nu creste?

abuz