Punem pe foc apa cu zaharul. Lasam pana se topeste zaharul. Lasam un pic sa se raceasca si amestecam cu piureul de castane. Adaugam migdalele si alunele. Topim pe bain-marie 100 gr ciocolata si adaugam si ciocolata topita in compozitie. Batem cele 200 de gr margarina. Adaugam comozitia de castane si mai mixam pana se omogenizeaza. Forma in care urmeaza sa punem compozitia se tapeteaza cu folie de plastic. Eu am pus intr-o forma de chec, dar in reteta originala era intr-o forma rotunda, ca o cupola. Doar de aia ii zice "bomb" :D Deci o puneti in ce credeti ca e mai ok, avand in vedere ca dupa ce sta la rece o rasturnati. Lasati la frigider peste noapte sau cel putin 6 ore Cand e gata racita, topim pe bain-marie ciocolata ramasa cu cele 40 de gr margarina si turnam glazura peste bomba. Eu am mai pus deasupra niste alune maruntite. Servim NEAPARAT cu frisca! Cu frisca adevarata, nu la tub, asa cum am facut eu, ca se topeste si nici nu are acelasi gust. Gata desertul! Bon appetit! ;)
Comentarii:
Bunaaaaaaaa
Miammmmm!!!
Am sa o fac