Briose cu piure de castane (chestnuts puree cupcakes)
Ingrediente
10
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Pregateste tavile pentru briose. Incalzeste cuptorul la 190 C Amesteca faina cu praful de copt Topeste untul la foc mic.
- Pune in el ciocolata taiata mic si lasa 3 minute. Cu o lingura amesteca, pana ce ciocolata e topita.Scoate piureul de castane din borcan si amesteca-l cu romul.
- Intr-un castron bate 5 minute (cu un mixer) ouale cu zaharulIn oua toarna in fir subtire ciocolata, amestecand cu mixerul.
- Amesteca piureul de castane. Adauga 1/2 din faina, apoi laptele, apoi restul de faina, amestecand dupa fiecare.
- Pune cate 1 lingura de coca in formele de briose. Coace 20 minute. Raceste briosele pe gratar.
Cooking with my soul
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Bune!