E clar ca nu pot sta mult fara ele, le-am declarat deja preferatele mele, tocmai pentru ca desi reteta de baza folosita de mine este aceeasi, am posibilitatea sa ma joc in functie de ingrediente si imaginatie si de fiecare data briosele mele sa fie diferite. De data aceasta am ales sa le adaug ciocolata si stafide, sa vad cum se imbina cu aluatul si ce se intampla pe parcursul procesului de coacere.
Ingredientele umede (ouale, laptele, uleiul, esentele) le-am amestecat bine de tot, am adaugat apoi zaharul tos si cel pudra si am amestecat pana cand zaharul s-a topit, apoi am adaugat faina amestecata in prealabil cu praful de copt, am amestecat din nou pana cand compozitia s-a omogenizat foarte bine.
Stafidele le-am inmuiat putin cu apa si apoi le-am uscat cat de cat cu un servet de hartie, apoi am adaugat peste ele o lingura de faina (ca in aluat sa nu se duca la fund), banutii de ciocolata i-am bagat putin la blender pentru a-i sfarama si apoi i-am adaugat si pe ei in aluat.
Am amestecat totul bine si am umplut formele din hartie pt briose.
Un desert rapid si gustos care te lasa sa te joci mereu ori de cate ori il faci, poate fi diferit.
Comentarii (16):
Am icercat reteta.Intr-adevar am pus doar un ploc de praf de copt si au crescut super. Tuturor le-au placut briosele :)
Bune
Bunee!!
Cam sumar prezentată. Și cam mult praf de copt. Va avea gust amar. Incercati sa dați rețetele cu mai multe explicații.
YAMI, YAMI , CE BUN ESTE !
Incerc acum reteta, sper sa iasa ceva bun.
2 pachete praf de copt??? Este extrem de mult la cantitatea de aluat!Credeti-ma, ar avea un gust destul de ciudat!
Dintre toate retetele aceasta pare cea mai ok! Pe asta o voi incerca si eu acum! Pofta mare tuturor ce incercati aceasta reteta!
Buneeee!
Arata foarte bine,imi plac briosele!