Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
Pentru pauza de gustare, devoram aceste bioșe surpriza! Intr-adevar, in timpul degustarii, veti avea placerea sa dati peste o inima de ciocolata :-) Foarte usor de realizat, totul vegan si fara gluten, garantat. Deci, încerci?! Vă lăsăm pașii pas cu pas chiar sub ↓ ↓
Ingrediente
12
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
Intr-un bol, amestecati ingredientele uscate: faina + migdale macinate + amidonul de porumb + zahar + bicarbonat de sodiu + sare.
Adaugati ingredientele lichide: suc de 1/2 lamaie + smantana de soia + extractul de vanilie si amestecati.
Intr-o tava pentru briose, aranjati cupe de hartie.
Umpleti-le 3/4.
Asezati un patrat de ciocolata in fiecare forma si acoperiti cu aluat.Coaceti briosele 30 de minute la 180° C.
Lasati sa se raceasca si savurati!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
I