Brioșe inimă de sf valentin

Gustări
7 porții
Foarte ușor
4 h 2 m
597 Kcal

Dragostea plutește în aer cu aceste brioșe extra pufoase și în formă de inimă ♥ Cea mai bună idee de a-ți răsfăța persoana iubită la micul dejun sau la ora ceaiului :-) Și nu uita să adaugi praline roz pentru părțile crocante și colorate ; -) Cât despre pregătire, vă explicăm totul pas cu pas mai jos!


Ingrediente

7

Aluatul de brioșă:

Pentru umplutură:

Pentru ungere:


Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Timp așteptare3 h 15 m
Gătire17 min


Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 597Kcal
  • Carbo: 73.1g
  • Grăsimi: 27.5g
  • Grăsimi sat.: 15.5g
  • Proteine: 13.3g
  • Fibre: 3g
  • Zahăr: 26.7g
  • ProPoints: 16
  • SmartPoints: 24
Informații nutriționale pentru 1 porție (170g)

Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constanta_s2014
constanta_s2014, 13/02/2024

Sunt orice altceva in afara de BRIOSE! Nu inteleg, pe ce baza le-ati dat aceasta denumire? E doar un aluat de gogosi care poate fi copt sau prajit ca atare sau copt cu diferite umpluturi. Ca sa fie briosa, in primul rand, trebuie sa aiba forma de briosa, nu va mai luati dupa denumirile frantuzesti, pentru ca la noi, la romani, briosa trebuie sa aiba o anumita forma iar compozitia, aluatul, sa contina si putin bicarbonat, altfel nu e briosa, e altceva!

(1) (0) abuz



+