Briose englezesti cu ou si bacon
Pentru un mic dejun englezesc sau brunchul de duminica, nu puteti rata briosele englezesti. Sunt pufoase si usoare pe dinauntru, cu coaja usor crocanta.
Ingrediente
4
Materiale
- forma de briose
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
Gatiti baconul pe o tigaie fierbinte. Taiati briosele in jumatate si asezati baconul la baza.
Ungeti bine 4 forme din tava de briose 4 si spargeti cate un ou in fiecare. Puneti in cuptorul incins timp de 10 minute la 180° C.
Puneti cate un ou gatit peste bacon si presarati cu cascaval ras. Puneti capacul briosei.
Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

M88_
Super gustoasa si rapida... pentru cei care stau bine cu timpul este perfecta'
am gătit această rețetă
Adian
Am gatit aceata reteta de multe ori.EXCELENTA
am gătit această rețetă