Home
Rețete
Felul principal
Briose
Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
Pentru un mic dejun englezesc sau brunchul de duminica, nu puteti rata briosele englezesti. Sunt pufoase si usoare pe dinauntru, cu coaja usor crocanta.
(4.8/5 - 13 voturi)
2
128
Preparare
Gatiti baconul pe o tigaie fierbinte. Taiati briosele in jumatate si asezati baconul la baza.
Ungeti bine 4 forme din tava de briose 4 si spargeti cate un ou in fiecare. Puneti in cuptorul incins timp de 10 minute la 180° C.
Puneti cate un ou gatit peste bacon si presarati cu cascaval ras. Puneti capacul briosei.
Gata!
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Super gustoasa si rapida... pentru cei care stau bine cu timpul este perfecta'
Am gatit aceata reteta de multe ori.EXCELENTA