Briose englezesti cu ou si bacon
Pentru un mic dejun englezesc sau brunchul de duminica, nu puteti rata briosele englezesti. Sunt pufoase si usoare pe dinauntru, cu coaja usor crocanta.
Ingrediente
4
Materiale
- forma de briose
Rețete inrudite
-
Briose englezesti
-
Briose butchy - briose fara unt
-
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
-
Brioșe cu roșii si miez moale de mozzarella
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
Gatiti baconul pe o tigaie fierbinte. Taiati briosele in jumatate si asezati baconul la baza.
Ungeti bine 4 forme din tava de briose 4 si spargeti cate un ou in fiecare. Puneti in cuptorul incins timp de 10 minute la 180° C.
Puneti cate un ou gatit peste bacon si presarati cu cascaval ras. Puneti capacul briosei.
Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: