Briose englezesti

Acompaniamente
Ușor
2 ore
123 Kcal

Pentru un mic dejun englezesc sau brunch de duminica, nu puteti rata briosele englezesti. Sunt pufoase si usoare pe dinauntru, cu coaja usor crocanta si se servesc la micul dejun cu unt si gem, de asemenea puteti sa faceti si sandwich-uri cu carne, bacon, oua (prajite, fierte, omleta) etc.

Ingrediente

15
Cost estimat: 1.09 (0.07€/porție)

Materiale

  • Robot de patiserie
  • Forma de taiat cu diametrul 10 cm

Preparare

Preparare1 oră
Gătire1 oră
  • Briose englezesti - Preparare etapa 1In vasul robotului, puneti toate ingredientele si framantati timp de aproximativ 5 minute. Formati o minge.
  • Briose englezesti - Preparare etapa 2Puneti aluatul la crescut 1 ora la temperatura camerei. Dupa acest timp, degazați, adica apasati aluatul pentru a elibera aerul.
  • Briose englezesti - Preparare etapa 3Intindeti aluatul de 1 cm pe o suprafata de lucru. Folosind un taietor rotund de aproximativ 10 cm diametru, taiati briosele.
  • Briose englezesti - Preparare etapa 4Puneti briosele intr-o tigaie fierbinte la foc mic si gatiti timp de 9 minute. Intoarceti-le si lasati inca 9 minute.
  • Briose englezesti - Preparare etapa 5Gata!

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 123Kcal
  • Carbo: 22.2g
  • Grăsimi: 1.5g
  • Grăsimi sat.: 0.4g
  • Proteine: 4.2g
  • Fibre: 1.2g
  • Zahăr: 1.6g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (52g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: