Briose englezesti
Pentru un mic dejun englezesc sau brunch de duminica, nu puteti rata briosele englezesti. Sunt pufoase si usoare pe dinauntru, cu coaja usor crocanta si se servesc la micul dejun cu unt si gem, de asemenea puteti sa faceti si sandwich-uri cu carne, bacon, oua (prajite, fierte, omleta) etc.
Ingrediente
15
Cost estimat: 1.09Euros€ (0.07€/porție)
Materiale
- Robot de patiserie
- Forma de taiat cu diametrul 10 cm
Preparare
Preparare1 oră
Gătire1 oră
In vasul robotului, puneti toate ingredientele si framantati timp de aproximativ 5 minute. Formati o minge.
Puneti aluatul la crescut 1 ora la temperatura camerei. Dupa acest timp, degazați, adica apasati aluatul pentru a elibera aerul.
Intindeti aluatul de 1 cm pe o suprafata de lucru. Folosind un taietor rotund de aproximativ 10 cm diametru, taiati briosele.
Puneti briosele intr-o tigaie fierbinte la foc mic si gatiti timp de 9 minute. Intoarceti-le si lasati inca 9 minute.
Gata!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 123Kcal
- Carbo: 22.2g
- Grăsimi: 1.5g
- Grăsimi sat.: 0.4g
- Proteine: 4.2g
- Fibre: 1.2g
- Zahăr: 1.6g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (52g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!