Ingrediente: Aluatul de brioșă: 6 gr drojdie uscată de panificație (1 plic / 15 gr drojdie proaspătă) 150 ml lapte integral (sau lapte fermentat) 400 gr făina...
Ingrediente: 250 ml lapte 25 gr amidon de porumb 50 gr unt 70 gr zahar pudra 375 gr faina 8 gr drojdie panificatie 2 linguri de lapte caldut Aluatul alb: Coaja...
Ingrediente: 80 gr faina de orez 80 gr pudra de migdale (migdale macinate) 80 gr amidon de porumb 50 gr zahar 200 ml smantana de soia 1 lingurita bicarbonat de...
Ingrediente: 250 gr faina 1 ou 100 gr smantana integrala grasa 50 ml lapte 40 gr zahar 1 lingurita sare 12 gr drojdie proaspata (sau 1 plic de drojdie uscata)...
Ingrediente: 250 gr faina 3 oua 40 gr zahar 1/2 lingurita de sare 7 gr drojdie uscata 2 linguri de lapte cald 125 gr unt moale 1 galbenus zahar perlat Praline...
Ingrediente: Pentru briosa : 500 gr faina 30 gr zahar 15 gr drojdie proaspata 2 oua 220 ml lapte 200 gr unt Pentru creme de patiserie : 500 ml lapte 4...
Ingrediente: 250 ml lapte de nuca de cocos 200 gr nuca de cocos rasă 4 oua 4 linguri parmezan ras 2 linguri unt 3 linguri faina 400 ml lapte condensat indulcit...
Ingrediente: Aluatul de brioșă: 150 ml lapte (la temperatura camerei) 10 gr drojdie uscată de brutărie (sau 20 g drojdie proaspătă) 470 gr de făină (T45) 100 gr...
Ingrediente: 1 plic de drojdie uscata 180 gr lapte caldut 500 gr faina 80 gr de zahar alb 8 gr sare 2 oua 100 gr unt 1 ou 2 linguri de lapte zahar perlat
Ingrediente: 1 plic de drojdie uscata 180 gr lapte caldut 500 gr faina 80 gr zahar alb 8 gr sare 2 oua 100 gr unt moale 1 ou 2 linguri de lapte zahar perlat