Briosa leopard

Gustări
6 porții
Ușor
4 h 10 m

Ce ziceti de o briosa pufoasa la micul dejun care sa va ajute sa va treziti? Va propunem reteta noastra de briosa leopard! Urmati pas cu pas etapele de realizare ale acestei briose pentru a afla cum am ajuns la acest rezultat ;-) Veti vedea ca este mult mai usor decat pare!


Ingrediente

6

Aluatul alb:

Aluatul maro deschis:

Aluat maro inchis:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare40 min
Timp așteptare3 ore
Gătire30 min


Observații

Puteti face un topping pentru briosa: topiti 100 gr de ciocolata neagră cu 30 ml lapte fierbinte. Turrnati peste cand briosa este rece. Se presara migdale si fistic.

Va sfatuim sa folositi robotul de patiserie pentru a incorpora pudra de cacao si laptele pentru cele 2 aluari maro (pasul 6).


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Machilleos, 11/11/2019

Arata super

(0) (0) abuz
cris_nedelcovici, 30/04/2019

E spectaculos...insa PREA MULTA ASTEPTARE !!!!! aproape 4 ore pentru un cozonacel....

(0) (0) abuz



+