Briosa pufoasa

Gustări
8 porții
Foarte ușor
9 h 10 m

Incepeti-va ziua cu aceasta briosa extra pufoasa. O briosa in care vom adauga foarte putin unt. Cat sa va multumeasca, fara sa va simtiti vinovati :-) Testati-o si urmati explicatiile de mai jos, pas cu pas ↓ ↓


Ingrediente

8

Ungere :


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare45 min
Timp așteptare8 ore
Gătire25 min


Observații

Timpul de crestere:
Puteti lasa aluatul sa creasca timp de 5 - 6 ore la temperatura camerei sau 2 ore la temperatura camerei, apoi 1 noapte in frigider. Va fi mai usor de manevrat.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+