Briose umplute cu caramele (caramel filled cupcakes)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Briose butchy - briose fara unt
-
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
-
Briose braziliene - queijadinhas
-
Brioșe moi și picante cu chorizo
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Amesteca zaharul cu untul, pana ce se omogenizeaza bine (cam 5 minute)Adauga ouale unul cate unul, amestecand dupa fiecareAdauga vanilia, praful de copt si cacao. AmestecaAdauga faina.
- Amesteca. Pune ciocolata si amesteca cu o linguraPune compozitia in forme de briose. In fiecare briosa pune o caramea. din cele 18
Coace 15- 20 minute la 190 C. - Raceste briosele pe un gratarAmesteca cele 8 caramele cu laptele la foc mic, pana ce se topesc si formeaza un sos consistent.Pune cate o lingurita de sos peste fiecare briosa.
Cooking with my soul
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
18/09/2013
Suna bine reteta....nu se mentioneaza dimensiunea tavii..dar ma rog....ne descurcam la fata locului...