Avem nevoie de 3 foi, deci repetam compozitia de inca 2 ori. Batem albusurile spuma cu un varf de sare, adaugam zaharul si mixam pana se topeste.
Punem la urma si faina amestecata cu alunele macinate si amestecam usor. Intindem compozitia uniform pe tava de tort unsa bine-bine cu grasime si coacem 15-20 minute la foc mic.
Intr-o craticioara pe foc, amestecam galbenusurile + lapte + faina + 3 1/2 Linguri zahar, la foc mic pana se ingroasa ca o budinca. Lasam la racit. Frecam untul / marga cu 85 gr. zahar + 70 gr. Nesquik pudra si adaugam putin cate putin budinca racita, omogenizam si dam la frigider.
La bain-marie topim ciocolata + untul. Lasam sa se raceasca putin si apoi ungem toate cele 3 foi de blat cu acest amestec. Dupa ce s-a intarit putin ciocolata, ungem cu 1/3 din Crema 1 si 1/3 din frisca batuta batz. Repetam de inca 2 ori.
Trebuie lasat cateva ore bune la frigider, sau chiar peste noapte. Noi nu mai avut rabdare, l-am taiat dupa 3 ore si curgea toata nebunia de crema!Asa arata a 2- a zi :Crema este exceptionala, poate putin prea dulce pentru gustul
Comentarii:
Excelent
Am incercat-o este deliciu.... yamyyy
O sa incerc si eu...sper sa reusesc:P
Votul corect ete acesta,incercati-o, merita!
Super si asta