-
Home
-
Rețete
-
Desert
-
Negresa
-
Negresa cu nuci (alune de padure)
Negresa cu nuci (alune de padure)
Preparare
-
Topim margarina Rama impreuna cu ciocolata si o lasam deoparte sa se raceasca.
-
Intr-un bol batem ouale impreuna cu zaharul, sarea si vanilia. Turnam treptat ciocolata impreuna cu margarina topita si mixam bine.
-
Adaugam faina impreuna cu praful de copt. La sfarsit adaugam si nucile/alunele de padure putin rumenite la cuptor si zdrobite.
-
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia de negresa. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 30 minute.
-
Dupa ce s-a racit o portionati.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Super am sa incerc arata ok
Foarte buna ,Fffffoarte buna !