Negresa cu nuci (alune de padure)
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Topim margarina Rama impreuna cu ciocolata si o lasam deoparte sa se raceasca.
- Intr-un bol batem ouale impreuna cu zaharul, sarea si vanilia. Turnam treptat ciocolata impreuna cu margarina topita si mixam bine.
- Adaugam faina impreuna cu praful de copt. La sfarsit adaugam si nucile/alunele de padure putin rumenite la cuptor si zdrobite.
- Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia de negresa. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 30 minute.
- Dupa ce s-a racit o portionati.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super am sa incerc arata ok
R
radulescu sofia
Foarte buna ,Fffffoarte buna !
Punctează această reţetă