Negresa cu nuci (alune de padure)

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Topim margarina Rama impreuna cu ciocolata si o lasam deoparte sa se raceasca.
  • Intr-un bol batem ouale impreuna cu zaharul, sarea si vanilia. Turnam treptat ciocolata impreuna cu margarina topita si mixam bine.
  • Adaugam faina impreuna cu praful de copt. La sfarsit adaugam si nucile/alunele de padure putin rumenite la cuptor si zdrobite.
  • Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia de negresa. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 30 minute.
  • Dupa ce s-a racit o portionati.

Punctează această reţetă

IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super am sa incerc arata ok

abuz

radulescu sofia

Foarte buna ,Fffffoarte buna !

abuz