Flankie, combinația perfectă dintre flan și prajitură

Gustări
8 porții
Ușor
8 h 50 m

Acest flan este absolut excepțional! De ce ? Pentru că în loc să fie preparat cu un aluat, avem o baza de fursecuri. Da. da, ați citit bine!


Ingrediente

8

Alatul de fursecuri:

Flan-ul :


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare40 min
Timp așteptare7 h 30 m
Gătire40 min


Observații

Cum știu dacă Flanul meu este gătit?
Nu intrați în panică, flanul ”tremură” când iese din cuptor. Va trebui să se răcească bine pentru a deveni perfect ;-)


Pot folosi o formă mai mare? Mai mică? Dreptunghiulară?
Cel mai bine este să folosiți o tavă cu arc de 18 cm în diametru și cel puțin 7 cm în înălțime. Se poate folosi și un „cerc de patiserie” dreptunghiular sau pătrat de 16 cm x 16 cm și 7 cm înălțime minimă.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+