Pentru detalii de curatare mai usoara a prazului, click aici. Intr-o oala se incinge uleiul de masline si untul pe foc mediu si se adauga prazul. Se caleste pana cand se inmoare fara sa se rumeneasca, 5-10 minute.
Se adauga dovleceii si cartofii, se adauga supa de pui si se pune putina sare si piper . Se lasa sa fiarba 20-30 minute pana cand cartofii sunt patrunsi .
Se adauga cimbrisorul si se da supa prin blender .
Se intoarce supa in oala, se adauga nucsoara si frisca lichida, incalzindu-se, fara a se da in clocot.
Se potriveste de sare si piper. Se serveste cu paine proaspata sau prajita si se pastreaza foarte bine in congelator chiar si o luna sau doua.
Comentarii:
Daca notam cu o stea sau doua nu ne validati codul ,asa am observat ca faceti de la un timp. Asta denota neseriozitate si ca nu va asumati criticile.
Pana la urma e o supa crema de legume . De ce ii trebuia o denumire pompoasa ?