Ciorba verde cu bors
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se curata morcovul, ceapa, pastarnacul, patrunjelul si telina si se taie cubulete/se rad .Se pune uleiul intr-o oala mare, se incinge si se adauga legumele sa se caleasca la foc potrivit, vreo 15 min.
- Intre timp se spala bine dovleceii, se taie cubulete, se taie in bucati potrivite si pastaile de fasole (cam de 2-3 cm), la fel se taie si broccoli - tulpina in bucatele mai mici decat inflorescenta.
- Se pune apa/supa in oala, se aduce la punctul de fierbere, se adauga fasolea.Dupa 10 minute adaugati si dovleceii, mazarea, broccoli.
- Curatati de coaja rosiile, taiati ardeiul bucati si mixati pana obtineti un suc,care se pune in ciorba.Se da intr-un clocot, apoi incepeti sa verificati dc sunt fierte legumele (se inteapa cu o furculita si trebuie sa intre usor in ele), se potriveste de sare.
- Se pune separat borsul la fiert, si cand a dat intr-un clocot se adauga in ciorba.Cand sunt fierte legumele, se opreste focul.
- Se bat ouale bine, apoi se adauga in ciorba batandu-se cu furculita ciorba astfel incat sa se faca ouale zdrente.Se adauga patrunjelul spalat si tocat in ciorba si se serveste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: