Se curata morcovul, ceapa, pastarnacul, patrunjelul si telina si se taie cubulete/se rad .Se pune uleiul intr-o oala mare, se incinge si se adauga legumele sa se caleasca la foc potrivit, vreo 15 min.
Intre timp se spala bine dovleceii, se taie cubulete, se taie in bucati potrivite si pastaile de fasole (cam de 2-3 cm), la fel se taie si broccoli - tulpina in bucatele mai mici decat inflorescenta.
Se pune apa/supa in oala, se aduce la punctul de fierbere, se adauga fasolea.Dupa 10 minute adaugati si dovleceii, mazarea, broccoli.
Curatati de coaja rosiile, taiati ardeiul bucati si mixati pana obtineti un suc,care se pune in ciorba.Se da intr-un clocot, apoi incepeti sa verificati dc sunt fierte legumele (se inteapa cu o furculita si trebuie sa intre usor in ele), se potriveste de sare.
Se pune separat borsul la fiert, si cand a dat intr-un clocot se adauga in ciorba.Cand sunt fierte legumele, se opreste focul.
Se bat ouale bine, apoi se adauga in ciorba batandu-se cu furculita ciorba astfel incat sa se faca ouale zdrente.Se adauga patrunjelul spalat si tocat in ciorba si se serveste.
Comentarii:
F buna bv bv bv bv bv
O ciorba delicioasa chiar si fara carne yumm.....