Ciorba verde cu bors

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se curata morcovul, ceapa, pastarnacul, patrunjelul si telina si se taie cubulete/se rad .Se pune uleiul intr-o oala mare, se incinge si se adauga legumele sa se caleasca la foc potrivit, vreo 15 min.
  • Intre timp se spala bine dovleceii, se taie cubulete, se taie in bucati potrivite si pastaile de fasole (cam de 2-3 cm), la fel se taie si broccoli - tulpina in bucatele mai mici decat inflorescenta.
  • Se pune apa/supa in oala, se aduce la punctul de fierbere, se adauga fasolea.Dupa 10 minute adaugati si dovleceii, mazarea, broccoli.
  • Curatati de coaja rosiile, taiati ardeiul bucati si mixati pana obtineti un suc,care se pune in ciorba.Se da intr-un clocot, apoi incepeti sa verificati dc sunt fierte legumele (se inteapa cu o furculita si trebuie sa intre usor in ele), se potriveste de sare.
  • Se pune separat borsul la fiert, si cand a dat intr-un clocot se adauga in ciorba.Cand sunt fierte legumele, se opreste focul.
  • Se bat ouale bine, apoi se adauga in ciorba batandu-se cu furculita ciorba astfel incat sa se faca ouale zdrente.Se adauga patrunjelul spalat si tocat in ciorba si se serveste.

Punctează această reţetă

Cris_cokieCris_cokie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

F buna bv bv bv bv bv

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O ciorba delicioasa chiar si fara carne yumm.....

abuz