Ciorba de stevie

Bogata in antioxidanti, minerale, fibre si vitamine, ciorba de stevie constituie un excelent pranz. Ajuta la detoxifierea organismului, il remineralizeaza si vitaminizeaza, il hidrateaza si ii intinde o mana digestiei. Saraca in grasimi, ciorba de stevie este si saraca in calorii, poate fi servita cu brio in post, dar si in regimul vegetarian pe care multi il imbratiseaza in ultima vreme
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Ciorbă vegetariană, parfumată și gustoasă prin excelență
-
Risotto cu dovleac, un preparat delicat și perfect pentru toamnă
-
Risotto cu creveți și lămâie
-
Gratin de orez cu rosii
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Legumele se spala, se curata si se toaca marunt (morcovul, ceapa, radacina si ardeiul gras). Legumele se dau deoparte si se pune apa intr-o oala. Se poate adauga putina sare, ulei si bulion. Cand fierbe, se adauga legumele si se lasa cateva minute. Aproape de final, se adauga orezul, borsul si stevia tocata marunt. Se mai lasa sa fiarba cateva minute. Inainte de servire, se adauga leusteanul tocat marunt. Bobul de orez trebuie sa “infloreasca”, adica sa fiarba.
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
19/02/2013
Numai bine...ca tot vine primavara si avem nevoie de antioxidanti...minunat !!!