Ciorba de stevie

CIORBA DE STEVIE
Antreuri
Foarte ușor
40 min

Bogata in antioxidanti, minerale, fibre si vitamine, ciorba de stevie constituie un excelent pranz. Ajuta la detoxifierea organismului, il remineralizeaza si vitaminizeaza, il hidrateaza si ii intinde o mana digestiei. Saraca in grasimi, ciorba de stevie este si saraca in calorii, poate fi servita cu brio in post, dar si in regimul vegetarian pe care multi il imbratiseaza in ultima vreme

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Legumele se spala, se curata si se toaca marunt (morcovul, ceapa, radacina si ardeiul gras). Legumele se dau deoparte si se pune apa intr-o oala. Se poate adauga putina sare, ulei si bulion. Cand fierbe, se adauga legumele si se lasa cateva minute. Aproape de final, se adauga orezul, borsul si stevia tocata marunt. Se mai lasa sa fiarba cateva minute. Inainte de servire, se adauga leusteanul tocat marunt. Bobul de orez trebuie sa “infloreasca”, adica sa fiarba.

    Pofta buna!

Punctează această reţetă

SSanatateAcasa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Este foarte bună.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O reteta fff buna si usoara ptr post

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

F buna si usor de facut

abuz

anonymous

Foarte buna!!!!

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Bunaaaaaaaaaaaa

abuz

anonymous

Usor de pregatit si gustoasa.

abuz

anonymous

Foarte buna,rapida si deosebit de sanatoasa

abuz

anonymous

Numai bine...ca tot vine primavara si avem nevoie de antioxidanti...minunat !!!

abuz
  • pagina 1 / 2