Ciorba de loboda cu omleta

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

1

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Punem apa (vreo 1,5-2l) la fiert, cand fierbe, adaugam ceapa si orezul, dupa vreo 5 minute morcovul, albitura si telina, urmeaza, in ordine ardeiul si rosia si abia apoi loboda taiata mic. Fierbem borsul si il adaugam si pe el.
  • Separat pregatim o omleta din 2 oua si uleiul de masline, o taiem si o adaugam in ciorbita; punem si leusteanul si oprim focul.
  • Amestecam in vas mare iaurtul cu smatana si turnam cate putin din ciorbita, amestecand continuu, pana cand se incalzeste continutul si putem turna peste ciorba, amestecand.

Punctează această reţetă

EEllis

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Vai de capul vostru de bucatari! Ce naiba e aia in farfurie?

abuz

anonymous

Gusturile nu se discuta

abuz

anonymous

Prafffffffffffff zici ca ai borat in farfurie

abuz