Ciorba de loboda cu omleta
Ingrediente
1
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Punem apa (vreo 1,5-2l) la fiert, cand fierbe, adaugam ceapa si orezul, dupa vreo 5 minute morcovul, albitura si telina, urmeaza, in ordine ardeiul si rosia si abia apoi loboda taiata mic. Fierbem borsul si il adaugam si pe el.
- Separat pregatim o omleta din 2 oua si uleiul de masline, o taiem si o adaugam in ciorbita; punem si leusteanul si oprim focul.
- Amestecam in vas mare iaurtul cu smatana si turnam cate putin din ciorbita, amestecand continuu, pana cand se incalzeste continutul si putem turna peste ciorba, amestecand.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Vai de capul vostru de bucatari! Ce naiba e aia in farfurie?
anonymous
Gusturile nu se discuta
anonymous
Prafffffffffffff zici ca ai borat in farfurie
Punctează această reţetă