Petitchef

Ciorba de loboda cu kaizer afumat

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4
Cost estimat: 7202.33 (1800.58€/porție)

Preparare

  • Intr-o oala cu apa rece fierbi kaizerul afumat spalat si taiat bucati potrivite.Cand kaizerul e aproape fiert,adaugi loboda si dupa 10-15 minute usturoiul pisat,mararul si ceapa tocata .
  • Pui si faina deasfacuta in lapte si potrivesti de sare si piper.Dupa ce da in cateva clocote scresti ciorba cu otet si dregi cu laptele acru.
  • In loc de otet poti folosi lamaie sau bors,in functie de gust.Daca sanatatea iti permite,prajeste usor kaizerul.Ciorba va fi si mai gustoasa.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează