Ciorba de loboda cu kaizer afumat
votează acum

Ingrediente
4
Cost estimat: 7202.33Euros€ (1800.58€/porție)
Rețete inrudite
-
Ciorbă vegetariană, parfumată și gustoasă prin excelență
-
Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
-
Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Intr-o oala cu apa rece fierbi kaizerul afumat spalat si taiat bucati potrivite.Cand kaizerul e aproape fiert,adaugi loboda si dupa 10-15 minute usturoiul pisat,mararul si ceapa tocata .
- Pui si faina deasfacuta in lapte si potrivesti de sare si piper.Dupa ce da in cateva clocote scresti ciorba cu otet si dregi cu laptele acru.
- In loc de otet poti folosi lamaie sau bors,in functie de gust.Daca sanatatea iti permite,prajeste usor kaizerul.Ciorba va fi si mai gustoasa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!